Lej en DJ til: Bryllup Sølvbryllup Kobberbryllup Guldbryllup

LEJ EN DJ TIL DIT BRYLLUP

Et bryllup er en meget særlig begivenhed, hvor I dedikerer en hel dag til at fejre jeres kærlighed til hinanden. Det er også en dag, hvor dig og din udkårne skal slippe alle de praktiske tøjler og bare nyde dagen sammen med familie og venner.

God bryllupsmusik er icing on the cake! For at det hele spiller kræver din bryllupsfest nøje planlægning, helt ned til den allermindste detalje. Hos DJ4Eventz har vi stor erfaring med at levere musik til bryllupper, så du kan trygt lægge dine idéer og musikønsker i vores hænder.

Når du lejer en DJ hos DJ4Eventz, er alt udstyr inkluderet i prisen, og du betaler ikke for transporten.

Se priser og praktisk info her.

Slip tøjlerne med en erfaren bryllups-DJ

Selvom musikken, maden og talerne til et bryllup er nøje planlagt, er det stadig en helt unik begivenhed. Vores erfaring er, at musikønsker og planer, der tidligere var skåret i granit, ændrer sig. Derfor sørger vi altid for, at du får rig mulighed for at påvirke musikken i løbet af aftenen.

Vores DJ’s har stor erfaring med bryllupper, og de ved, hvor stor en betydning musikken har for stemningen og underholdningen. Det vigtigste er, at du, din udkårne og dine gæster får et mindeværdigt bryllup, uden at nogen skal tænke på at styre musikken og knokle med teknikken.

Se vores udvalg af DJ’s

Toastmaster og DJ-underholdning til dit bryllup?

Vores DJ’s har intet imod at indgå i et stærkt samarbejde med en toastmaster, hvis dit bryllup behøver det. De er sprængfyldte med godt festhumør, så en DJ skal nok holde grinene og humøret højt hos dine gæster, hver gang der sker noget.

Som toastmaster-hjælper vil din DJ være med til at styre dagsordenen, og du og dine gæster kan altså selv fokusere på det vigtigste på bryllups-dagen – at nyde dagen og festen med hinanden. Toastmasteren kan sagtens kontakte os, hvis I vil have en speciel form for underholdning, eller hvis der skal puttes specielle elementer og selskabslege ind i løbet af aftenen.

Kontakt os på +45 27 28 50 50.

Vil du ringes op?

Få et uforpligtende tilbud

Lej En DJ til Bryllup

DJ´s til bryllupper

Dj til fest i hele Danmark

Få et uforpligtende tilbud

Links

Betaling

Faktura

EAN-Faktura

Bank Overførsel

Mobilepay

Kontant