Lej en DJ til firmafest - sommerfest

Vores DJ skruer op for glæden

En dj til firmafest, eller julefrokost, kan knytte tættere bånd og giver en rigtig god mulighed for at skabe et bedre sammenhold på tværs af jobtitler og afdelinger. Uanset om det er en firmafest, julefrokost, sommerfest eller reception, kan DJ4Eventz levere musikken og underholdningen, så det hele går op i en højere enhed.

Se priser og praktisk info her.

Den perfekte kur mod trivielle arbejdsdage er en underholdende firmafest, der får dine medarbejdere til at slappe af og slippe tøjlerne. Derfor skal du heller ikke stå og bakse med at få musikken til at spille, men derimod læne dig tilbage og nyde dine kollegers selskab.

Se vores udvalg af dygtige DJ’s

Skal firmafesten eller julefrokosten peppes op?

Ud over musikken bringer vi gerne ekstra højtalere, så vi kan nå hele lokalet rundt. Vi sørger også for alt godt fra mobildiskoteket med lysshow og røgmaskine, hvis kollegaerne skal ud at svinge benene med hinanden.

Hvis I har forberedt lidt selskabslege undervejs, kan vores DJ til firmafester, og julefrokoster, altid sørge for at have en ekstra mikrofon med, så han kan stå for legene i fællesskab med en toastmaster eller en arrangør.

Skal vi stå for tema til din firmafest?

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE DJ4EVENTZ

Erfaren DJ

DJ’s der er toptrænet til at få dig og dine gæster ud på dansegulvet, så kan det næsten ikke gå galt.

Lyd & lys skræddersyet til din fest

Få et indbydende og sprudlende dansegulv med vores lys-udstyr

Musikken i fokus

Med fokus på musikken kan vores DJ altid flette jeres yndlingsmusik ind i festen. Vores DJ kontakter dig gerne ca. 14 dage før festen, for at høre hvilken slags musik du ønsker til din fest.

Garanti for højt humør

Vil du sikre den gode feststemning på dansegulvet hele aften, så er DJ4eventz det helt rigtig valg til din fest.

Dækker helle Danamark

Vores Dj & Mobildiskoteker kører rundt i hele Danmark – og vi gør det med glæde

 

Temaer og temafester er populære i firmafest-sammenhæng, så selvfølgelig kan vores DJ’s også sørge for musik og lys til disse. I skal bare sørge for kostumer og firmafest-humøret.

Vi har gennem tiden lavet utroligt mange temafester, som blandt andet kunne være tyrolerfest, James Bond-tema, Cowboy-firmafest, Sørøver-drillerier, 90’er fest eller meget andet. Vores allermest benyttede og populære firmafest-tema må dog være 80’er-fest.

Alle vores DJ’s formår at sammensætte de helt rette musiklister til dine temaer, så din firmafest bliver så gennemført som muligt. Det er vores DJ-løfte til dig!

Har du ellers andre spørgsmål? DJ til firmafest? 

Hvilket DJ-tema skal du vælge?

Kontakt os på +45 27 28 50 50

Få et tilbud til din fest

GRATIS OMBOOKING

Vi har valgt at give vores kunder gratis ombooking.

Så giver vi dig mulighed for gratis ombooking af datoen.

Har du ikke kendskab til den nye dato, laver vi en åben bookning som betyder at så̊ snart du har datoen, så meddeler du den til os.

Skal dit arrangement ombookes

Så̊ kontakt os så̊ hurtigt som muligt på info@dj4eventz.dk eller  27285050

Hvad siger vores kunder på trustpilot?

Hvem har vi tidligere spillet for?