Lej en DJ til : Firmafest Julefrokost Sommerfest Reception Temafest  En Fest

LEJ EN ERFAREN DJ TIL DIN FIRMAFEST

En firmafest kan knytte tættere bånd og giver en rigtig god mulighed for at skabe et bedre sammenhold på tværs af jobtitler og afdelinger. Uanset om det er en firmafest, julefrokost, sommerfest eller reception, kan DJ4Eventz levere musikken og underholdningen, så det hele går op i en højere enhed.

Se priser og praktisk info her.

Vores DJ skruer op for glæden

Den perfekte kur mod trivielle arbejdsdage er en underholdende firmafest, der får dine medarbejdere til at slappe af og slippe tøjlerne. Derfor skal du heller ikke stå og bakse med at få musikken til at spille, men derimod læne dig tilbage og nyde dine kollegers selskab.

Se vores udvalg af dygtige DJ’s

Hvordan skal din firmafest eller julefrokost peppes op?

Ud over musikken bringer vi gerne ekstra højtalere, så vi kan nå hele lokalet rundt. Vi sørger også for alt godt fra mobildiskoteket med lysshow og røgmaskine, hvis kollegaerne skal ud at svinge benene med hinanden.

Hvis I har forberedt lidt selskabslege undervejs, kan vores DJ altid sørge for at have en ekstra mikrofon med, så han kan stå for legene i fællesskab med en toastmaster eller en arrangør.

Lej En DJ til Firmafest

Dj til fest i hele Danmark

Få et tilbud til din fest

Hvem har vi tidligere spillet for?

Hvordan fungerer det?

Du skriver os en henvendelse eller kontakter os per telefon.

Fortæl os om din fest Anledning, Dato, klokkeslæt, varighed, location, publikums størrelse.

Du modtager et uforpligtende tilbud  – Accepterer du tilbuddet, sender vi dig en kontrakten.

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ 

Siger du nej, tak, har du ikke forpligtet dig til noget, men du er velkommen tilbage en anden gang

Skal DJ'en stå for tema til din firmafest?

Temaer og temafester er populære i firmafest-sammenhæng, så selvfølgelig kan vores DJ’s også sørge for musik og lys til disse. I skal bare sørge for kostumer og firmafest-humøret.

Vi har gennem tiden lavet utroligt mange temafester, som blandt andet kunne være tyrolerfest, James Bond-tema, Cowboy-firmafest, Sørøver-drillerier, 90’er fest eller meget andet. Vores allermest benyttede og populære firmafest-tema må dog være 80’er-fest.

Alle vores DJ’s formår at sammensætte de helt rette musiklister til dine temaer, så din firmafest bliver så gennemført som muligt. Det er vores DJ-løfte til dig!

Har du ellers andre spørgsmål? DJ til firmafest? Hvilket DJ-tema skal du vælge?

Kontakt os på +45 27 28 50 50 eller på knappen herunder.

LEJ EN ERFAREN DJ TIL DIN FIRMAFEST

Links

Betaling

Faktura

EAN-Faktura

Bank Overførsel

Mobilepay

Kontant