Lej en DJ til firmafesten

Vores DJ skruer op for glæden

En firmafest kan knytte tættere bånd og giver en rigtig god mulighed for at skabe et bedre sammenhold på tværs af jobtitler og afdelinger. Uanset om det er en firmafest, julefrokost, sommerfest eller reception, kan DJ4Eventz levere musikken og underholdningen, så det hele går op i en højere enhed.

Se priser og praktisk info her.

Den perfekte kur mod trivielle arbejdsdage er en underholdende firmafest, der får dine medarbejdere til at slappe af og slippe tøjlerne. Derfor skal du heller ikke stå og bakse med at få musikken til at spille, men derimod læne dig tilbage og nyde dine kollegers selskab.

Se vores udvalg af dygtige DJ’s

Skal firmafesten eller julefrokosten peppes op?

Ud over musikken bringer vi gerne ekstra højtalere, så vi kan nå hele lokalet rundt. Vi sørger også for alt godt fra mobildiskoteket med lysshow og røgmaskine, hvis kollegaerne skal ud at svinge benene med hinanden.

Hvis I har forberedt lidt selskabslege undervejs, kan vores DJ altid sørge for at have en ekstra mikrofon med, så han kan stå for legene i fællesskab med en toastmaster eller en arrangør.

Firmafest Dj

Skal vi stå for tema til din firmafest?


Temaer og temafester er populære i firmafest-sammenhæng, så selvfølgelig kan vores DJ’s også sørge for musik og lys til disse. I skal bare sørge for kostumer og firmafest-humøret.

Vi har gennem tiden lavet utroligt mange temafester, som blandt andet kunne være tyrolerfest, James Bond-tema, Cowboy-firmafest, Sørøver-drillerier, 90’er fest eller meget andet. Vores allermest benyttede og populære firmafest-tema må dog være 80’er-fest.

Alle vores DJ’s formår at sammensætte de helt rette musiklister til dine temaer, så din firmafest bliver så gennemført som muligt. Det er vores DJ-løfte til dig!

Har du ellers andre spørgsmål? DJ til firmafest? 

Hvilket DJ-tema skal du vælge?

Kontakt os på +45 27 28 50 50

Få et tilbud til din fest

Hvem har vi tidligere spillet for?
Vil du ringes op?
  • BETALING
  • Bank Overførsel
  • EAN-Faktura
  • Faktura
  • Mobilepay
  • Kontant