LEJ DJ til studenterfest

At blive student er noget man længe har ventet på og endda kæmpet, man bliver kun student en gang i livet. Det er et symbol på flere års tid, slid og slæb som er brugt på studier, bøger, ikke mindst prøver og eksaminer, så derfor er det nu tid til fest, ballade og sjov.

 

Når man sidder med den sidste eksamen og den sidste karakter skal man i hver faldt fejer det med et bag. Udover at fejer den sidste eksamen med karakteren, fejer i det i fælleskab med resten af klassen, venner og familien, så i endelig kan overdøve byen med musik. Ligesom jeres succes i skolen, sørger vores DJ for musikken bliver til en succes til jeres fest.

Se priser og praktisk info her.

LEJ DJ TIL FEST MED DEN GOD MUSIK

En dygtig DJ aflæser stemningen og tilpasser musikken, så det hele går op i en højere enhed. Du kender dine gæster bedre, end vi gør. Derfor synes vores DJ’s, at det er vigtigt at lytte til dig og dine musikønsker, så din fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Find din DJ her.

LEJ DJ Til studentergilde

Studenter Dj

Lej en DJ let og enkelt

Hvis du sørger for at fortælle alle detaljer om din fest:

• Anledning

• Dato

• Klokkeslæt

• Varighed

• Lokation

• Publikumsstørrelse

Sørger vi for at sende et uforpligtende tilbud.

Når du accepterer tilbuddet, sender vi en kontrakt.

Inden den store dag kontakter vores DJ dig for at få en god snak om musik – og hvordan vi på bedste vis kan imødekomme dine behov. Vi glæder os til at se dig til festen!

Få et tilbud til din fest

Dj Julefrokost

Vil du ringes op?

Betaling

Bank Overførsel

EAN-Faktura

Mobilepay

Kontant

Kontant

Faktura