Lej en DJ til barnedåb

Musik til Barnedåb

Barnedåb er en hyggelig fest med familien og vennerne, hvor man byder den nye guldklump velkommen til verden.  For mange forældre forbindes en dåb med en navngivning og fejring af det nye familiemedlem.

Har i allerede planlagt de vigtigste ting til et barnedåb men mangler musik? Så er vi med på jeres planlægning og med til at fejer guldklumpens barnedåb!

Se priser og praktisk info her.

dj fødselsdag

LEJ DJ til Babyshower 

Babyshower er en (surprise) fest der afholdes for at fejre at en baby er på vej. Det er også en måde familien og vennerne hjælper de kommende forældre med at få de ting som de har brug for.

Når en lille ny er på vej, er det nemlig ikke de kommende forældre som kun glæder sig. Kommende bedsteforældre, venner, tanter, onkler, kusiner og fætre glæder sig enormt meget til at byde den lille nye velkommen. Det er nemlig den traditionelle måde at vise din glæde på. Babyshower er en fest med hygge, mad, diverse lege. Vi kan også tilbyde en karaoke, som man kan synge evt. børnesange på.

Gender reveal/køn afsløring

Det er også en slags babyshower som er blevet så succesrig i flere lande. Til en Gender Reveal party findes der masser måder at afløser hvilket køn babyen har, som kan være med en røgbombe, en farvede kage, nogen bluser og masser andre ideér.

Find din DJ her.

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE DJ4EVENTZ

Erfaren DJ

DJ’s der er toptrænet til at få dig og dine gæster ud på dansegulvet, så kan det næsten ikke gå galt.

Lyd & lys skræddersyet til din fest

Få et indbydende og sprudlende dansegulv med vores lys-udstyr

Musikken i fokus

Med fokus på musikken kan vores DJ altid flette jeres yndlingsmusik ind i festen. Vores DJ kontakter dig gerne ca. 14 dage før festen, for at høre hvilken slags musik du ønsker til din fest.

Garanti for højt humør

Vil du sikre den gode feststemning på dansegulvet hele aften, så er DJ4eventz det helt rigtig valg til din fest.

Dækker helle Danamark

Vores Dj & Mobildiskoteker kører rundt i hele Danmark – og vi gør det med glæde

Kontakt os for et gratis tilbud

GRATIS OMBOOKING

Vi har valgt at give vores kunder gratis ombooking.

Så giver vi dig mulighed for gratis ombooking af datoen.

Har du ikke kendskab til den nye dato, laver vi en åben bookning som betyder at så̊ snart du har datoen, så meddeler du den til os.

Skal dit arrangement ombookes

Så̊ kontakt os så̊ hurtigt som muligt på info@dj4eventz.dk eller  27285050

Hvad siger vores kunder på trustpilot?