LEJ DJ til barnedåb

Barnedåb er en hyggelig fest med familien og vennerne, hvor man byder den nye guldklump velkommen til verden.  For mange forældre forbindes en dåb med en navngivning og fejring af det nye familiemedlem.

Har i allerede planlagt de vigtigste ting til et barnedåb men mangler musik? Så er vi med på jeres planlægning og med til at fejer guldklumpens barnedåb!

Se priser og praktisk info her.

LEJ DJ TIL BABYSHOWER FEST 

Babyshower er en (surprise) fest der afholdes for at fejre at en baby er på vej. Det er også en måde familien og vennerne hjælper de kommende forældre med at få de ting som de har brug for.

Når en lille ny er på vej, er det nemlig ikke de kommende forældre som kun glæder sig. Kommende bedsteforældre, venner, tanter, onkler, kusiner og fætre glæder sig enormt meget til at byde den lille nye velkommen. Det er nemlig den traditionelle måde at vise din glæde på. Babyshower er en fest med hygge, mad, diverse lege. Vi kan også tilbyde en karaoke, som man kan synge evt. børnesange på.

Gender reveal/køn afsløring

Det er også en slags babyshower som er blevet så succesrig i flere lande. Til en Gender Reveal party findes der masser måder at afløser hvilket køn babyen har, som kan være med en røgbombe, en farvede kage, nogen bluser og masser andre ideér.

Find din DJ her.

Lej en DJ let og enkelt

Hvis du sørger for at fortælle alle detaljer om din fest:

• Anledning

• Dato

• Klokkeslæt

• Varighed

• Lokation

• Publikumsstørrelse

Sørger vi for at sende et uforpligtende tilbud.

Når du accepterer tilbuddet, sender vi en kontrakt.

Inden den store dag kontakter vores DJ dig for at få en god snak om musik – og hvordan vi på bedste vis kan imødekomme dine behov. Vi glæder os til at se dig til festen!

Få et tilbud til din fest

Dj Julefrokost

Vil du ringes op?

Betaling

Bank Overførsel

EAN-Faktura

Mobilepay

Kontant

Kontant

Faktura