DJ til bryllup – Gør dit bryllup uforglemmeligt med den helt rette DJ!

Vores DJ’s gør dit bryllup skønt med lækker lyd og lys

Alle vil have det perfekte bryllup, men et bryllup bliver først rigtigt uforglemmeligt, når det hele bare spiller – især musikken. Derfor bør en professionel DJ, der lytter til dine ønsker og bryllup-behov, helt sikkert være, hvad du skal kigge efter til dit bryllup.

Her hos DJ4Eventz sørger hver en DJ for lys og lyd til, så det hele passer præcis på, hvad dit bryllup behøver. Vi har erfaring fra uendeligt mange bryllup-arrangementer, så du kan trygt lægge din musik i vores hænder. Alt udstyr hører med i priserne, og du betaler ikke for transporten

DJ til bryllup efter dine ønsker og behov​

Et bryllup skal være perfekt ned til mindste detalje. Også hvad angår musikken. Derfor mener vi, at en DJ altid vil være det sikre valg til dit bryllup.

Vores DJ’s har mange bryllupper bag sig, hvor de har stået for den helt perfekte underholdning og stemning. Musikken er ofte dét, der skaber momenter, som du sjældent glemmer. Sådan skal et bryllup føles.

Heldigvis har vi hos DJ4Eventz de perfekte DJ’s til dit bryllup.Vi ved på forhånd, hvad der fungerer perfekt til bryllupper. Om det så er den rolige lounge-musik, når gæsterne ankommer til festen. Om det så er den muntre, men rolige musik, der får snakken til at gå, mens maden ryger indenbords.

Eller om det så er den rolige musik til bryllupsvalsen eller festlige musik til den vilde dans sent ud på natten – ja, så har vi en DJ til bryllup’et dit.

Du har rigeligt med mulighed for at påvirke musikken i løbet af aftenen. Vi sørger for, at alle dine ønsker og behov bliver udført til punkt og prikke på din helt egen specielle dag.

Vi tager også gerne sangønsker undervejs på dagen og aftenen fra bryllups-gæsterne, så ingen går derfra med en følelse af at blive glemt.

Musikken skal passe perfekt til dit bryllup, og den skal kunne spille, uden du skal styre musikken og knokle med teknikken. Med vores DJ’s skal du til dit bryllup ikke koncentrere dig om alt dét, men i stedet nyde din udkårne, dine gæster og dit helt specielle moment uden at være nervøs for noget.

Det sørger en DJ fra os for!

Hvilket udstyr når du lejer DJ til bryllup?

Vi ligger inde med meget forskelligt udstyr, som kan sætte festlige DJ-rammer for dit bryllup. Du kan få forskellige højtalere, der spiller små som store sale op. En DJ har også et lysshow, der kan tilpasses stemningen, alt efter hvilket tidspunkt vi befinder os på i løbet af bryllups-festen.

Du kan endda også få mulighed for en røgmaskine, hvis der skal sættes fut i dansegulvet senere på aftenen. Det giver et festligt moment med en røgmaskine og DJ til bryllup.

Vi sørger uanset hvad altid for en elegant opsætning af DJ-udstyr, så kabler ikke ligger og flyder.

Find stedet til jeres fest

Gode lokaliteter
Vil du ringes op?

Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor, så ringer vi dig op

TILKØBSMULIGHEDER:

EKSTRA TIMER (KR. 600,- PR. TIME –

KAN OGSÅ BESTILLES PÅ DAGEN)

TIDLIG OPSTILLING AF UDSTYR(KR. 600,-)

4 X UPLIGHT LYSLAMPER (KR. 600,-)

EKSTRA LYSSHOW PAKKE (KR. 600,-)

EKSTRA LYDSYSTEM (100-150 GÆSTER)(KR. 1000,-)

Toastmaster og DJ-underholdning til dit bryllup?

Vores DJ’s har intet imod at indgå i et stærkt samarbejde med en toastmaster, hvis dit bryllup behøver det. De er sprængfyldte med godt festhumør, så en DJ skal nok holde grinene og humøret højt hos dine gæster, hver gang der sker noget.

Som toastmaster-hjælper vil din DJ være med til at styre dagsordenen, og du og dine gæster kan altså selv fokusere på det vigtigste på bryllups-dagen – at nyde stunden og festen med hinanden. Toastmasteren kan sagtens kontakte os, hvis I vil have en speciel form for underholdning, eller hvis der skal puttes specielle elementer og selskabslege ind i løbet ad aftenen.

Brudevalsen bliver selvfølgelig altid klaret før klokken 24.00, og ellers kan vi aftale nærmere, hvad en DJ til dit bryllup ellers skal stå for. Vi ønsker kun, at det bliver så absolut godt for dig som muligt!

DJ til bryllup? Og hvad skal DJ’en kunne?

Kontakt os på +45 27 28 50 50.

Få et uforpligtende tilbud

KUNDEANMELDELSER HOS DJ4EVENTZ

Kunderne er det vigtigste

Hvem har vi tidligere spillet for?

Betaling