DJ til bryllup

Gør dit bryllup uforglemmeligt med den rette DJ til dit bryllup!

Et bryllup er en meget særlig begivenhed, hvor I dedikerer en hel dag til at fejre jeres kærlighed til hinanden. Det er også en dag, hvor dig og din udkårne skal slippe alle de praktiske tøjler og bare nyde dagen sammen med familie og venner.

God musik til bryllup er icing on the cake! For at det hele spiller kræver din bryllupsfest nøje planlægning, helt ned til den allermindste detalje. Hos DJ4Eventz har vi stor erfaring med at levere DJ til bryllupper, så du kan trygt lægge dine idéer og musikønsker i vores hænder.

Når du lejer en DJ til bryllup hos DJ4Eventz, er alt udstyr inkluderet i prisen, og du betaler ikke for transporten.

Se priser og praktisk info her med Dj til bryllup.

Slip tøjlerne med en erfaren DJ til bryllup!

Selvom musikken, maden og talerne til et bryllup er nøje planlagt, er det stadig en helt unik begivenhed. Vores erfaring er, at musikønsker og planer, der tidligere var skåret i granit, ændrer sig. Derfor sørger vi altid for, at du får rig mulighed for at påvirke musikken i løbet af aftenen.

Vores DJ’s til bryllupper har stor erfaring, og de ved, hvor stor en betydning musikken har for stemningen og underholdningen. Det vigtigste er, at du, din udkårne og dine gæster får et mindeværdigt bryllup, uden at nogen skal tænke på at styre musikken og knokle med teknikken.

Se vores udvalg af DJ’s til bryllup

Toastmaster og DJ til bryllup

 

Vores DJ’s har intet imod at indgå i et stærkt samarbejde med en toastmaster, hvis dit bryllup behøver det. De er sprængfyldte med godt festhumør, så en DJ til bryllup skal nok holde grinene og humøret højt hos dine gæster, hver gang der sker noget.

Som toastmaster-hjælper vil din DJ være med til at styre dagsordenen, og du og dine gæster kan altså selv fokusere på det vigtigste på bryllups-dagen – at nyde dagen og festen med hinanden. Toastmasteren kan sagtens kontakte os, hvis I vil have en speciel form for underholdning, eller hvis der skal puttes specielle elementer og selskabslege ind i løbet af aftenen.

Kontakt os på +45 27 28 50 50 for at book din DJ til bryllup.

 

DJ til bryllup

 

I er kommet til det rette sted hvis I leder efter en DJ til jeres bryllup. Dj4events har mere en 10 års erfaring i at booke de bedste DJs til bryllupper. Vi lover at få dine gæster på danse gulvet hele natten lang og skabe den rette stemning under middagen.

 
Hvilken musik ønsker I til jeres bryllup? Et godt mix af danse tunes fra moderne pop til de klassiske 80’er hits?
 
Når DJ’en er booket kan du frit snakke med personen og få den playliste du ønsker eller genre der passer til dig og dine gæster.
 
Kom igang idag og få et tilbud indenfor 24 timer. Udfyld vores kontakt side og du er et skridt videre til at få booket en Dj til dit brullyp.
 

Kontakt os på +45 27 28 50 50.

 

Dj bryllup
Bryllup DJ
DJ´s til bryllupper
DJ Bryllup
Lej en Bryllup DJ

Kontakt os

2728 5050

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE DJ4EVENTZ

Professionel DJ

Med en professionel DJ der er toptrænet til at få dig og dine gæster ud på dansegulvet, så kan det næsten ikke gå galt.

Lyd & lys skræddersyet til din fest

Få et indbydende og sprudlende dansegulv med vores lys-udstyr

Musikken i fokus

Med fokus på musikken kan vores DJ altid flette jeres yndlingsmusik ind i festen. Vores DJ kontakter dig gerne ca. 14 dage før festen, for at høre hvilken slags musik du ønsker til din fest.

Garanti for højt humør

Vil du sikre den gode feststemning på dansegulvet hele aften, så er DJ4eventz det helt rigtig valg til din fest.

Dækker helle Danamark

Vores Dj & Mobildiskoteker kører rundt i hele Danmark – og vi gør det med glæde

Få et GRATIS tilbud

Vil du ringes op?
  • BETALING
  • Bank Overførsel
  • EAN-Faktura
  • Faktura
  • Mobilepay
  • Kontant