DJ til firmafest – lej en perfekt & erfaren DJ til din firmafest eller julefrokost!

Vores DJ’s sørger for lys og ikke mindst lyd til din firmafest eller julefrokost

En firmafest er perfekt til at glemme hverdagens arbejdsstrabadser, og hvis dine kollegaer eller dine ansatte skal kunne forglemme sig helt i festen, skal musikken bare spille. Derfor vil DJ til firmafest aldrig være en dårlig idé til at skabe festlig, sammentømrende kollega-stemning.

Lej en DJ hos os til din firmafest, julefrokost, sommerfest, reception eller noget helt femte. Hos DJ4Eventz skaber vi fede firmafester, hvor vi gerne sørger for flere højtalere, lysshow, røgmaskine og musik i den helt rette stemning.

DJ-musikken til din firmafest bliver hurtigt festlig og billig med os, fordi vores udstyr er medregnet i prisen, og du ikke betaler for transporten. Kontakt os gerne på +45 27 28 50 50, og så sørger vi for de bedste klassikere og de moderne hits, som nok skal spille din firmafest eller julefrokost op!

Når kollegaerne endelig samles til en god firmafest, skal der være gang i den. Du skal ikke stå og bakse med at få musikken til at spille, hvor du i stedet burde kunne læne dig tilbage og nyde dine kollegers selskab. Derfor – lej en DJ til din firmafest eller julefrokost i stedet!

Du kender bedst dine kolleger. Vores DJ’s kender musikkens verden. Sammen finder vi en musik-løsning til din firmafest, som passer til stemningen og humøret. Ellers har DJ efter DJ hos os rigeligt med erfaring med at læse stemningen til firmafester, så der både kan slappes af under maden, brøles løs, når alkoholen er begyndt at gære sig hos jer, og til dans ud på den sene firmafest-nat.

Vi har et stort repertoire af musik, som der kan vælges imellem, og en DJ står altid klar til at tage musikønsker fra firmafestens deltagere.

Hvad med temaet eller årstiden? Måske har du brug for julemusik til din julefrokost eller varme DJ-toner til din sommerfest? Måske er der noget stort at fejre, og derfor skal din firmafest proppes med vinder-sange?

Vores DJ sørger for, at det hele går op i en højere enhed. Vi prøver altid på at ramme dine ønsker for din firmafest og alle dens behov. Så bliver din arbejdsplads’ firmafest noget helt specielt og festligt.

Udstyret er vigtigt for en DJ til firmafest

Hvordan skal din firmafest eller julefrokost peppes op? Ud over musikken bringer vi gerne ekstra højtalere, så vi kan nå hele firmafest-lokalet rundt. Vi sørger også for alt godt fra mobildiskoteket med lysshow og røgmaskine, hvis kollegaerne skal ud at svinge benene med hinanden.

Hvis I har forberedt lidt selskabslege undervejs i din firmafest, kan en DJ altid sørge for at have en ekstra mikrofon med, så han kan stå for legene i fællesskab med en toastmaster eller en arrangør. En DJ hos os kan også stå for din firmafest-underholdning, så sjove indslag giver endnu bedre stemning.

Få et tilbud til din fest

KUNDEANMELDELSER HOS DJ4EVENTZ

Kunderne er det vigtigste

Hvordan fungerer det?

    Du skriver os en henvendelse eller kontakter os per telefon.

Fortæl os om din fest Anledning, Dato, klokkeslæt, varighed, location, publikums størrelse.

Du modtager et uforpligtende tilbud  – Accepterer du tilbuddet, sender vi dig en kontrakten.

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ 

Siger du nej, tak, har du ikke forpligtet dig til noget, men du er velkommen tilbage en anden gang.

Skal DJ'en stå for tema til din firmafest?

Temaer og temafester er populære i firmafest-sammenhæng, så selvfølgelig kan vores DJ’s også sørge for musik og lys til disse. I skal bare sørge for kostumer og firmafest-humøret.

Vi har gennem tiden lavet utroligt mange temafester, som blandt andet kunne være tyrolerfest, James Bond-tema, Cowboy-firmafest, Sørøver-drillerier, 90’er fest eller meget andet. Vores allermest benyttede og populære firmafest-tema må dog være 80’er-fest.

Alle vores DJ’s formår at sammensætte de helt rette musiklister til dine temaer, så din firmafest bliver så gennemført som muligt. Det er vores DJ-løfte til dig!

Har du ellers andre spørgsmål? DJ til firmafest? Hvilket DJ-tema skal du vælge?

Kontakt os på +45 27 28 50 50 eller på knappen herunder.

Hvem har vi tidligere spillet for?
Betaling