DJ til fødselsdag – lej en perfekt DJ til 18-års eller rund fødselsdag!

Vores DJ’s sørger for lys og ikke mindst lyd til din festlige fødselsdag

Din fødselsdag skal bare spille! Derfor har du brug for dygtige DJ’s, som kan spille musik i lige den stemning, du drømmer om. Vores DJ’s skaber højt humør og lytter til dine behov til din fødselsdag, så der både er mulighed for fyldte, festlige dansegulv eller hyggelig snakke-musik.

Lej en DJ hos os til din fødselsdag, og så bringer vores DJ alt, hvad dit fødselsdags-hjerte kan begære. Højtalere, lysshow, røgmaskiner, you name it. Alt er inkluderet i vores priser, og du betaler ikke for transporten.

Musik hører sig til ved en fødselsdag. Og spørger du os, skal der bare være en DJ til fødselsdag. Du skal ikke koncentrere dig om at styre musikken eller at få teknikken til at virke, for din fødselsdag skal være uden bekymringer, så du kan nyde festen med dine fødselsdags-gæster.

Heldigvis har vi hos DJ4Eventz de perfekte DJ’s til din fødselsdag.
Få et tilbud til dit bryllups fest

Du kender dine gæster. DJ’en kender musikken. Hvis du skal have den bedste fødselsdag både for dig og dine gæster, mener vi, at det er vigtigt at mødes på midten.

Derfor lytter vores DJ’s altid til dine ønsker og behov, så du kan få musik og lys præcist, som du ønsker det på din store dag. Til din fødselsdag tager vi selvfølgelig mod alle de sangønsker, som du eller gæsterne måtte have til en DJ.

Det kan være, at din fødselsdag skal have det hele. Rolig lounge-musik, når folk ankommer. Munter, men hyggelig musik under maden. Og så ellers bare de vilde dansenumre senere på aftenen, hvor sangene kan være i alle slags genrer gennem tiden.

Hvis du kun skal bruge én af delene til hele aftenen, sørger hver og én DJ hos os selvfølgelig også for det. Du skal have en fødselsdag og en DJ-musik til denne lige efter din smag. Men vores DJ’s er især dygtige til at få dine fødselsdags-gæster ud på dansegulvet!

Tænk i udstyr, når du lejer DJ til fødselsdag

Vi ligger inde med meget forskelligt udstyr, som kan sætte festlige DJ-rammer til din fødselsdag. Vi kan komme med hele mobildiskoteket, hvor du får lysshow, røgmaskine, kulørte lamper og ikke mindst musik-pult i stor stil.

Men vores DJ skruer også gerne ned for blusset, så du bare får ham og musik-pulten ud. Så er de hyggelige rammer i hvert fald sikret.

Så udstyret er vigtigt at huske, når du lejer en Dj til fødselsdag.

Alle fødselsdage kan bruge en DJ til musik

Hos os gør vi ingen forskel, om vores DJ spiller til en 18-års fødselsdag eller en rund-fødselsdag, hvor du bliver 20, 30, 40, 50, 60, 70 eller 80 år. Vi sørger altid for, at musikken tilpasses publikummet til enhver fødselsdag. Det er vores DJ’s gode til.

En fødselsdag kan med en DJ fra os både fyldes med 70’er-, 80’er og 90’er musik, men vi kan også spille fødselsdags-festen op med hits fra 00’erne, de nyligt overståede 10’ere eller endda alle dem, du hører i radioen den dag i dag.

Uanset alder og uanset musikgenre er vi klar på at holde godt gang i din fødselsdag, så musikken altid kæler for dine og dine gæsters ører.

Derfor bør du leje DJ til fødselsdag her hos DJ4Eventz. Vi sørger for, at din fødselsdag bliver en helt speciel og uforglemmelig oplevelse.

DJ til fødselsdag? Kontakt os på +45 27 28 50 50.

Vil du ringes op?

Få et uforpligtende tilbud på DJ til din fest

Hør hvad vores kunder siger

Kunde udtalelser

Hvem har vi tidligere spillet for?

Betaling