Lej DJ Michael

Lej DJ Michael til din næste fest

Lej en DJ

Hyre Dj Michael

Med mere end 20 års DJ-erfaring er 47-årige DJ Michael klar på en fest, hvor han leverer sweet, sweet musik til dig og dit arrangement.

Michael har erfaring fra både Danmark og flere steder i udlandet, hvor han har haft stor succes med at blande 80’er- og 90’erhits med den musik, som hitter i dag.

DJ Michael spiller bryllupperfirmafest, julefrokost, sommerfest, privat festerfødselsdagekonfirmation og evt. temaer.

Mangler du endda en DJ til Dance House, så er Michael i den grad din mand! Lej DJ Michael hos DJ4Eventz! Ring +45 27 28 50 50

Dj4eventz klarer alle former for fester om det er en DJ til bryllup, DJ til fødselsdag, DJ til firmafest eller DJ til konfirmation så sørger vi for den rette dj som kan skabe den perfekte stemning til din fest.

Med en af vores DJs bag pulten, er I garanteret god stemning, godt humør og masser af dans, ligegyldigt hvilken type fest I holder! Så tag hinanden under armen og lad jeres fest blive en af de aftener, som man sent vil glemme!

Udover godt humør og god musik, så sørger jeres fest DJ også for at lyd- og lysopsætningen står knivskarpt til dansegulvet. Så bare rolig! I behøver hverken at medbringe musik, højtalere eller kulørte lamper.

Vi sørger for det hele, når I lejer en DJ fra DJ4Eventz til jeres fest.

 

Få et gratis tilbud på Leje DJ Michael
Få et gratis tilbud

Konkurrencedygtige priser som alle kan være med på

Vi er meget fleksible og elsker at komme ud til både små, intime sammenkomster, de store og vilde fester og de arrangementer, der ikke helt kan kategoriseres. Hyre en DJ hos DJ4Eventz, og vi kan love dig for at vi vil spille op til dans – om der så skal danses til popmusik, salsa eller noget tredje

Vores Dj pris er inkl. alt – ingen ekstraomkostninger.

Prisen fastsættes ud fra arrangementets varighed, mulighederne for opsætning og nedpakning, specielle krav osv. Herunder har jeg lavet en række priseksempler for at give en ide om hvad det koster at leje en Dj til fest, og hvor dit arrangement ender rent prismæssigt.

Så̊ kontakt os så̊ hurtigt som muligt på:

 info@dj4eventz.dk eller  27285050

Hyre en Dj til,  80’er fest, reception, ugdomsfest,  fødselsdag, julefrokost.

Kontakt os for at høre om mulighederne for at booke Dj til ethvert arrangement du nu skal have. Vi giver vejledning i forhold til det arrangement du skal afholde, så du får den Dj der passer til din kommende fest.