DJ til privat fest - Lej en billig, professionel DJ til din privatfest!

Vores DJ’s sørger for lys og ikke mindst lyd til din vilde privat-fest

Er du typen, der lige går skridtet ekstra for at oppe stemningen til en privat-fest? Så skal musikken også bare være helt tiptop, så alle kan hygge sig. Men musikken skal også passe til stemningen.

Lej en DJ hos os din privat-fest. Vi sørger for at lytte efter dine behov og ønsker, om du så stiller en konfirmation, en forlovelse, en forfest, en surprise, et babyshower, en havefest, en klassefest eller noget helt ottende på benene. Så er vores DJ der til at hjælpe med privat-festen.

Højtalere, lysshow, røgmaskiner, you name it. Alt er inkluderet i vores priser, og du betaler ikke for DJ’ens transport til din privat-fest. Derfor får du både billig og personligt målrettet musik, så du kan læne dig tilbage og nyde din privat-fest i festlige, farverige og frie rammer.

Privat-fester er bare bedre med den helt rette musik til. Vi bringer en DJ ud til den ene privat-fest efter den anden, og vores DJ’s har mange års erfaringer med at spille til konfirmationer, forfester før en bytur, udendørs havefester, klassefester, og vi har snart ikke tal på dem mere.

Hos DJ4Eventz har vi der heldigvis også de perfekte DJ’s til din type af privat-fest.

Du kender med garanti dine gæster bedre, end vi gør. Men en DJ kender rummet, aflæser stemningen og finder det helt rette musik til enhver situation, som der kunne opstå til en privat-fest. Derfor synes vores DJ’s altid, at det er vigtigt at lytte til dine ønsker og behov, så din privat-fest bliver helt præcist, som festens hovedperson eller gæsternes humør har brug for det.

En DJ hos os tilpasser sin musik. Derfor tager vores DJ’s selvfølgelig også privat-fest-sangønsker op, hvis nogle vil høre en gammel klassiker eller et nyt kæmpehit.

Det kan være, at din privat-fest slet ikke skal mangle noget i løbet af dagen. Så får du det hele: Rolig lounge-musik, når folk ankommer. Munter, men hyggelig og behagelig musik under maden. Og så ellers bare de vilde dansenumre senere på aftenen, så folk kommer helt op at hoppe eller tager sig en lystig svingom.

Vores DJ’s spænder over mange forskellige genrer, så ønsker du musik i forskellige temaer, eller skal din privat-fest bare have en masse 70’er-, 80’er- eller 90’er-hits, så har vi det hele.

Tænk gerne i udstyr, når du lejer DJ til privat-fest

Et lysshow, store højtalere, en røgmaskine? Alt godt fra mobildiskoteket kan vi rive med, hvis din privat-fest skal peppes op.

Vi tager også gerne en dækskærm med, der kan gemme vores musik-pult nøjsomt væk. Så slipper du for, at ledninger og blinkende knapper forstyrrer din flotte oppyntning til din privat-fest.

Som sagt ligger udstyret allerede i priserne, og vi bringer gerne det hele med til privat-fest, hvis vi indbyrdes aftaler det. For os er det nemlig vigtigt, at din privat-fest bliver så underskøn og perfekt som muligt.

Opskriften på den gode privat-fest

Der findes ikke rigtigt en opskrift på den gode privat-fest, men! en DJ har altid en god forudsætning for at finde frem til den. Vi aflæser dansegulvet, og så kommer mange års erfaring med at skabe de helt rette privat-fester virkelig til at spille en stor rolle. Den erfaring får du hos os.

Skal du bruge nogle festlige indslag som limbo eller andre selskabslege, tager vi uden problemer flere forslag ind, end du kan drømme om. Se os som en slags toastmaster. En toastmaster, som brænder for musik, underholdning og privat-fest.

Derfor bør du leje DJ til privat-fest her hos DJ4Eventz. Vi sørger for, at din privat-fest bliver en helt speciel og uforglemmelig oplevelse. Du kan allerede godt glæde dig, kan du!

DJ til privat-fest? Så skal du endelig bare kontakte os med spørgsmål til booking på +45 27 28 50 50.

KUNDEANMELDELSER HOS DJ4EVENTZ

Kunderne er det vigtigste

Hvordan fungerer det?

    Du skriver os en henvendelse eller kontakter os per telefon.

Fortæl os om din fest Anledning, Dato, klokkeslæt, varighed, location, publikums størrelse.

Du modtager et uforpligtende tilbud  – Accepterer du tilbuddet, sender vi dig en kontrakten.

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ 

Siger du nej, tak, har du ikke forpligtet dig til noget, men du er velkommen tilbage en anden gang.

Få et tilbud til din fest

Hvem har vi tidligere spillet for?
Betaling