DJ til ungdomsfest

DJ til ungdomsfest – en fest i sent vil glemme

En fest skal være vild, festlig og til at betale. DJ4eventz tilbyder derfor de vildeste DJs, til netop din fest!

Selvom her er tale om en DJ til ungdomsfest, er det fra en arrangørs synsvinkel vitalt med erfarent personale bag diskoteket. Det er fortsat den primære garanti for et vellykket arrangement.

Vi har DJ’s i forskellige aldersgrupper, derfor har vi muligheden for at parre den rigtige DJ, til præcis jeres ungdomsfest, om end det gallafest, skolefest, studentervogn eller gymnasiefest mm.

DJ’en til en fest er en teknisk dygtig DJ, som er med stor passion og evner til tage de nyeste hits og kombinere dem med velkendte remixes.

Vi spiller de bedste nye hits og kombinerer det med nogle klassiske hits sådan at alle kan synge med.

DJ til studenterfest

At blive student er noget man længe har ventet på og endda kæmpet, man bliver kun student en gang i livet. Det er et symbol på flere års tid, slid og slæb som er brugt på studier, bøger, ikke mindst prøver og eksaminer, så derfor er det nu tid til fest, ballade og sjov.

Når man sidder med den sidste eksamen og den sidste karakter skal man i hver faldt fejer det med et bag. Udover at fejer den sidste eksamen med karakteren, fejer i det i fælleskab med resten af klassen, venner og familien, så i endelig kan overdøve byen med musik. Ligesom jeres succes i skolen, sørger vores DJ for musikken bliver til en succes til jeres fest.

DJ til ungdomsfest – den gode musik

En dygtig DJ aflæser stemningen og tilpasser musikken, så det hele går op i en højere enhed. Du kender dine gæster bedre, end vi gør. Derfor synes vores DJ’s, at det er vigtigt at lytte til dig og dine musikønsker, så din fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Find din DJ til ungdomsfest her.

Priserne afhænger naturligvis af antal timer og udstyret der skal medbringes. 

Herunder er et typisk pris-eksempel på en dj til ungdomsfest:

DJ med over 5 års erfaring.
Gode højtalere, mixer og DJ-pult.
Opsætning og nedtagning af alt udstyret.
Playlister, hvis i ønsker.

Vi køre et godt tilbud på DJ til ungdomsfester lige nu!

4 timers DJ for 4000,-

Book DJ til ungdomsfester online !

stundenter
Dj til 18 års fødselsdage