BOOK EN DJ

 

Lej en Dj – Landsdækkede Mobildiskoteker

 

Book en DJ til din fest og lad os sørge for musikken, samt alt omkring lyd, lys. Det eneste du skal sørge for er anledning og gæster.
Dj4eventz har over 10 års erfaring og er et af de mest anerkendte diskoteker i branchen.
Dj’s i top klasse som forstå at læse dit dansegulv og spille de bedste hits og dem du kender, så din fest altid koger.Vi sætter gang i festen uanset om der kommer 30 eller 1000 deltagere. Der festes altid igennem, når du booker Dj4eventz til din fest.
Dj4eventz klarer alle former for fester om det er en DJ til bryllup, DJ til fødselsdag, DJ til firmafest eller DJ til konfirmation så sørger vi for den rette dj som kan skabe den perfekte stemning til din fest.
Med en af vores DJs bag pulten, er I garanteret god stemning, godt humør og masser af dans, ligegyldigt hvilken type fest I holder! Så tag hinanden under armen og lad jeres fest blive en af de aftener, som man sent vil glemme!
Udover godt humør og god musik, så sørger jeres fest DJ også for at lyd- og lysopsætningen står knivskarpt til dansegulvet. Så bare rolig! I behøver hverken at medbringe musik, højtalere eller kulørte lamper.
Vi sørger for det hele, når I lejer en DJ fra DJ4Eventz til jeres fest.
Vi har Dj’s fordelt på Sjælland, Fyn Og Jylland i byerne som Frederiksberg, Assens, Rødovre, Hillerød, Halsnæs, Frederiksværk, Roskilde, Ringsted, Tune, Odense, Svendborg, Middelfart, Aarhus, Esbjerg, Randers, Vejle, Horsens, Herning, Silkeborg, Viborg, Holstebro, Helsinge, Gilleleje, Hundested, Aalborg.

Kontakt os her

Få et gratis tilbud

Konkurrencedygtige priser som alle kan være med på

 

Vi er meget fleksible og elsker at komme ud til både små, intime sammenkomster, de store og vilde fester og de arrangementer, der ikke helt kan kategoriseres. Hyre en DJ hos DJ4Eventz, og vi kan love dig for at vi vil spille op til dans – om der så skal danses til popmusik, salsa eller noget tredje

Vores Dj pris er inkl. alt – ingen ekstraomkostninger.

Prisen fastsættes ud fra arrangementets varighed, mulighederne for opsætning og nedpakning, specielle krav osv. Herunder har jeg lavet en række priseksempler for at give en ide om hvad det koster at leje en Dj til fest, og hvor dit arrangement ender rent prismæssigt.

Så̊ kontakt os så̊ hurtigt som muligt på:

 info@dj4eventz.dk eller  27285050

LEJ EN DJ I DIN BY

LEJ DJ4EVENTZ TIL FEST

Med mere end 10 års erfaring har Dj4eventz leveret Dj til privatfester, firmafester samt større og mindre events i hele Danmark.

Hire a DJ for,   80's party , reception , youth party ,  birthday , Christmas party cheese .

Contact us to find out about the possibilities of booking a DJ for any event you want to have. We provide guidance in relation to the event you are going to hold, so that you get the DJ that suits your upcoming party.