DJ TIL KONFIRMATION

LEJ DJ TIL KONFIRMATION

DJ til konfirmation i hele Danmark

En konfirmation stiller store krav til en DJ, fordi det ikke kun er konfirmandens krav, der skal tilgodeses. Hos DJ4Eventz har vi stor erfaring med at levere DJ til konfirmationer. Vi ved, at der skal være noget til enhver smag, så både onkler, tanter og bedsteforældre kan skråle med på sangene.

Alt udstyr er inkluderet i prisen, og du betaler ikke for transporten, når du lejer en DJ hos DJ4Eventz.

Vores dygtige DJ’s har stor erfaring med konfirmationer, og de ved, hvad der får både unge og gamle til at kridte skoene, svinge træbenene og komme i den rigtige feststemning. Hos DJ4Eventz sørger vi altid for at holde en tæt kontakt inden konfirmationsfesten, så den praktiske planlægning og opsætning af udstyr går op i en højere enhed. Book trygt en dj til konfirmationfesten hos os.

Vores DJ’s tilpasser musikken til dine gæster og ønsker!

Det er kun en gang man holder sin konfirmation, så fest i stil! Book din DJ til konfirmation enten ved at ringe op, udfylde vores kontakt formular eller e-mail os. Uanset hvad så vender vi hurtigt tilbage, og I kan booke en dj i ro og mag.

Kontakt os for at høre om mulighederne for at booke Dj til ethvert arrangement du nu skal have. Vi giver vejledning i forhold til det arrangement du skal afholde, så du får den Dj der passer til din kommende fest.

Hyre en Dj til,  80’er fest, reception, studentfest, studentvogn, Julefrokost.

Lej Lyd & lys til din fest