LEJ DJ

Lej en DJ til din fest og lad os sørge for musikken, samt alt omkring lyd, lys. Det eneste du skal sørge for er anledning og gæster.
Dj4eventz har over 10 års erfaring og er et af de mest anerkendte diskoteker i branchen. Dj’s i top klasse som forstå at læse dit dansegulv og spille de bedste hits og dem du kender, så din fest altid koger.

Vi sætter gang i festen uanset om der kommer 30 eller 800 deltagere. Der festes altid igennem, når du booker Dj4eventz til din fest.

Dj4eventz klarer alle former for fester om det er en bryllup, fødselsdag, firmafest eller konfirmation så sørger vi for den rette dj som kan skabe den perfekte stemning til din fest.

Landsdækkede Dj’s & Mobildiskotek

Vi har Dj’s fordelt på Sjælland, Fyn Og Jylland i byerne som Frederiksberg, Herlev, Gentofte, Hillerød Halsnæs, Søborg, Taastrup, Ballerup, Lyngby, Roskilde, Ringsted, Faxe, Vordingborg, Tune, Odense, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Esbjerg, Randers, Vejle, Horsens, Herning, Silkeborg, Viborg, Holstebro, Sønderborg, Skive, Skagen, Give, Ribe, Aalborg, Thisted.

Dj4eventz har også Dj’s der spiller internationale musik som Spansk, Latin, Balkan, Rumænsk, Russisk, Afrikansk , Arabisk og meget mm.  

Hyre en Dj til Barnedåb, Babyshower, Gender Reveal, 80’er fest, reception, studentfest, studentvogn, Julefrokost.

Læs vores referencer: Hvad siger kunderne ?

Lej en DJ let og enkelt

Hvis du sørger for at fortælle alle detaljer om din fest:

• Anledning

• Dato

• Klokkeslæt

• Varighed

• Lokation

• Publikumsstørrelse

Sørger vi for at sende et uforpligtende tilbud.

Når du accepterer tilbuddet, sender vi en kontrakt.

Inden den store dag kontakter vores DJ dig for at få en god snak om musik – og hvordan vi på bedste vis kan imødekomme dine behov. Vi glæder os til at se dig til festen!

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Vil du ringes op?

Betaling

Bank Overførsel

EAN-Faktura

Mobilepay

Kontant

Kontant

Faktura