DJ TIL SOMMERFEST

LEJ DJ TIL SOMMERFEST

Få den skarpeste pris på en DJ til dit arrangement

Vores DJ skruer op for glæden
En dj til sommerfest, eller firmaevent, kan knytte tættere bånd og giver en rigtig god mulighed for at skabe et bedre sammenhold på tværs af jobtitler og afdelinger. Uanset om det er en firmafest, julefrokost, sommerfest eller reception, kan DJ4Eventz levere musikken og underholdningen, så det hele går op i en højere enhed.

Den perfekte kur mod trivielle arbejdsdage er en underholdende firmafest, der får dine medarbejdere til at slappe af og slippe tøjlerne. Derfor skal du heller ikke stå og bakse med at få musikken til at spille, men derimod læne dig tilbage og nyde dine kollegers selskab.

Ud over musikken bringer vi gerne ekstra højtalere, så vi kan nå hele lokalet rundt. Vi sørger også for alt godt fra mobildiskoteket med lysshow og røgmaskine, hvis kollegaerne skal ud at svinge benene med hinanden.

Hvis I har forberedt lidt selskabslege undervejs, kan vores DJ til firmafester, og julefrokoster, altid sørge for at have en ekstra mikrofon med, så han kan stå for legene i fællesskab med en toastmaster eller en arrangør.

DJ Til Firmafest

Kontakt os for at høre om mulighederne for at booke Dj til ethvert arrangement du nu skal have.

Vi giver vejledning i forhold til det arrangement du skal afholde, så du får den Dj der passer til din kommende fest.

Hyre en Dj til,  80’er fest, reception, studentfest, fødselsdag, julefrokost.