Om os

Vi tilbyder høj kvalitets underholdning til konkurrencedygtige priser i hele Danmark. Vi spiller til alle slags arrangementer og mixer typisk de bedste hits kombineret med dine musikønsker.

Den ultimative mulighed for at skabe en uforglemmelig oplevelse for jer og jeres gæster på jeres store dag.

Vores erfaring indenfor branchen er på mere end 10 år. Selvom det måske ikke lyder alverdens har vi faktisk spillet mere end 1000 arrangementer og stræber os på at kunne spille flere.

Få et uforpligtende tilbud indenfor 12 timer

Mød vores DJ's

Vi er et team bestående af flere DJ’s, som er primært i alderen 25-40 år.

Vores Dj’s har mellem 10 og 25 år erfaring. 

Vi spiller typisk til dans, men kan også spille til en lounge, middagen, temafesten, receptionen og meget mere.

Med din fest matcher vi den bedste DJ til din fest og kan garanterer festen bliver som forventet.

Vi har et mål, og målet er din fest. For at gennemfører vores mål og dine forventninger, bruger vi vores professionelle viden og erfaring.

DJ4Eventz levere DJ’s & musik til diverse fester. Vi er et team bestående af flere dygtige DJ’s, som er primært i alderen 25-40 år. Alle Dj’s har mellem 10 og 25 år erfaring, siden 2010 har vi leveret over 2000 jobs med fuldt tilfredse kunder. Vi spiller typisk til dans, men kan også spille til en lounge, middagen, temafesten, receptionen og meget mere. Vi kan dog også levere live-musiker når det ønskes. For eks. guitarist eller pianist under middagen til bryllup, eller festband til firmafesten. Med din fest matcher vi den bedste DJ til din fest og kan garanterer festen bliver som forventet. Vi har et mål, og målet er din fest. For at gennemfører vores mål og dine forventninger. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning. Du/I er altid velkomne til at kontakte os på 27 28 50 50.

DJ Oscar

Oscar har mere end ti års erfaring som DJ. Han er en allround DJ, som tilpasser sig 100% kundens ønsker og spiller derefter; om der er tale om en børnefest, bryllup, firmafest eller noget helt fjerde. Han er altid glad og ser positivt på nye udfordringer i form af arrangementer. Hans mål med enhver fest er, at gæsterne kommer op og danse - og får en uforglemmelig aften.

DJ Andreas

10 års erfaring, som både Club- og Mobil-DJ, ved han hvad der skal til for at holde en fest og fylde dansegulvet. Han har en forkærlighed for Soul, Funk og Disco, men spiller alt fra de nyeste hits i radioen til gamle klassikere der er med til at skabe en fest.

DJ Michael

Livet er fuld af musik og glæde.. Dj Michael Har mere ind 20 år på bagen som dj i både Danmark og udlandet. Han er klar på en fest og levere fedt musik til jer.. Spiller alt fra 80s 90s og det som hitter i dag.. og skulle man stå i også at mangle en dj til Dance house så har en store erfaring med det.

DJ Steven

Steven en rutineret DJ, som har spillet mange år. Han har derfor selvfølgelig styr på, hvad gæster kan lide at høre, men tager altid imod musik ønsker. Stevens speciale er i voksenfesterne, hvor der skal musik fra 70’,80’- og 90’erne til. Han er selvfølgelig også opdateret på alt det nye musik, hvorfor han kan bookes til hvilket som helst arrangement!

DJ Jacob

Jacob er erfaringen tæller både tonsvis af klubjobs og privatfester som firmafester, bryllupper og runde fødselsdage. Jacob er glad for at spille musik fra 80er, 90er og naturligvis nyere hits kendt fra radioen

DJ Jafuri

DJ Jafuri er allround DJ og er utrolig opmærksom på sit publikum. Han går meget op i at spille musik for enhver smag. Dette indebærer store hits fra 90'erne samt de nyeste hits fra idag. Han formår at læse dansegulvet og er samtidig meget imødekommende og tager hellere end gerne imod ønsker fra gæsterne.

DJ Alex

DJ Alex når dansegulvet skal fyldes med nyere musik . Han er altid opdateret på tidens største hits og har et godt kendskab til gamle klassikerne. Hans brede musikkatalog sikrer, at det er svært at ramme noget han ikke har, spiller også Balkan Dj.

Dj Oliver

DJ Oliver har over ti års erfaring i branchen, hvor han har spillet til alle slags arrangementer. Bryllupper, firmafester, temafester, 18-års fødselsdage, og konfirmationer er alt sammen noget, han har erfaring med. Der har aldrig været et tomt dansegulv når Oliver er bag pulten.

DJ Claus

Claus bag pulten er du garanteret en en energisk oplevelse. Han er ekstremt musikalsk, og sammensætter derfor et sæt hvor både stil, tempo, tonalitet og energi går op i en højere enhed. Han tager både sin musik og sit publikum meget seriøst. Han er en allround DJ, men egner sig især til 30-60 års fødselsdage samt bryllupper.

DJ Jimmy

DJ Jimmy har med over ti år i branchen snart prøvet lidt af hvert. Fra lokalradio i en kammerats kælder til halbal i det norsjællandske, til forskellige Københavnske natklubber. Han er en stensikker allround DJ.

DJ James

James en rutineret herre, som har spillet som DJ i 15 år. Han har derfor selvfølgelig styr på, hvad hans gæster kan lide at høre, men tager altid imod musikønsker. Hans speciale er voksenfesterne, da han, grundet sin alder, er fuldstændig inde i, hvad der skal til, for at kunne spille en fest, hvor der skal musik fra 70’,80’- og 90’erne til.

DJ Kasper

DJ Kasper har mere end et årti på bagen. Med ham kan man forvente en bred musikprofil, som tilgodeser alle gæster, der har lyst til at danse. Han spiller nemlig for gæsterne, og tager hellere end gerne imod musikønsker. Casper er glad for at spille musik; lidt 70'er, masser af 80'er, 90'er, og naturligvis nyere hits du kender fra radioen.

DJ Bæk

Bæk med over 25 års erfaring han er altid klar med de største klassikere og de mest kendte hits Uanset om publikummet er ungt eller mere modent, om det er et bryllup, en 30, 40, 50 eller 60 års fødselsdagsfest, en firmafest, en julefrokost, en byfest, et konfirmations arrangement eller en helt tredje fest.

DJ Jan

DJ Jan har mere end 30 år på bagen. Med ham kan man forvente en bred musikprofil, som tilgodeser alle gæster, der har lyst til at danse. Han spiller nemlig for gæsterne, og tager hellere end gerne imod musikønsker. Jan er glad for at spille musik; lidt 70'er, masser af 80'er, 90'er, og naturligvis nyere hits du kender fra radioen.

DJ Chris

Chris er kendt for at kunne sætte gang i festen. Han spiller til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, sølvbryllupper og firmafester. DJ med danse hits fra 80'erne/ 90'erne og frem til nutiden største hits. Det eneste du skal bekymre dig om, er at more dig sammen med dine gæster.

DJ Willum

Willum sætte gang i festen uanset om der kommer 30 eller 900 deltagere han spiller til temafester, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og firmafester. DJ på forskellige natklubber og diskoteker Han spiller de fedeste dansehits fra 80'erne/ 90'erne og frem til nutiden største hits. Det eneste du skal bekymre dig om, er at more dig sammen med dine gæster.

DJ Stefan

DJ Stefan han spiller til temafester, singlefester, fødselsdage, konfirmationer. DJ, som har styr på sit udstyr og gør alt for at imødekomme ønsker fra gæsterne til festen.

DJ Rousing

Rousing er loyal og en altid frisk og smilende DJ. Han spiller typisk til private arrangementer som firmafester, julefrokoster, bryllupper og fødselsdag. Han er dygtig til at læse gæsterne og spiller så alle kan være med og dansegulvet er fyldt. Stilen der spilles, er alt lige fra 80´erne og frem til nutidens radio hits.

DJ Nicolai

Nicolai er all-round DJ, der brænder for et fyldt dansegulv. Hans primære erfaring er hos det voksne publikum, men han nyder også at spille for de unge. Nicolai har 10års erfaring, hvor han har nået at spille alle slags arrangementer herunder før fester på natklubber, bryllupper, firmafester, konfirmationer, runde fødselsdage og meget mere.

Find stedet til jeres fest

Gode lokaliteter

Vi har spillet for mange andre

Hvem har vi tidligere spillet for?

Hør hvad vores kunder siger

Kunde udtalelser

Få et tilbud indenfor 12 timer

Vi overholder 100% af aftalerne.

Vi indretter os totalt efter jeres tidsplan. Dansegaranti – I danser til de bedste hits hele natten lang. Playlister – I kan sende jeres egen musikønsker til os. Klædt på til begivenheden – Vi er altid klædt passende. Professionel underholdning for alle aldre-vi skaber de smukkeste omgivelser

Få et uforpligtende tilbud indenfor 12 timer

 • KONTAKT OS
 • Alle dage: 08:00-20:00
 • info@dj4eventz.dk
 • 27 28 50 50
 • CVR: 38611194
 • SAMARBEJDSPARTNER

Betaling

 • Faktura
 • EAN-fakturering
 • MobilePay
 • Bank overførsel
 • PayPal
 • Kontant

Vil du ringes op?

Få et uforpligtende tilbud på DJ til din fest