Leje en DJ i Gilleleje

 

LEJ EN DJ i GILLELEJE DJ TIL DIN FEST

 

Book en DJ i Gilleleje

Er du i gang med at planlægge en fest i Gilleleje er ude efter en dygtig Dj

Dj4eventz har de rette Dj’s til dit arrangement, om du skal leje en DJ til dit bryllup, fødselsdag, eller en julefrokost.

Dj4eventz spiller hvert år til et hav af fester i Gilleleje vi sørger for en fest med lyd & lys du skal blot finde dit festhumør frem, og nyde festen.

Vi spiller en god blanding af de bedste danske og udenlandske hits fra 70’erne, 80’erne 90’erne samt de sidste nye radiohits.

Musikken har en stor betydning for, om din fest bliver en mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster.

Vi skaber altid en tillidsfuld dialog med vores kunder, så alle forventninger og ønsker bliver opfyldt til punkt og prikke.

Skal du holde et bryllup, fødselsdag, firmafest   så Lej en Dj hos os

Lej en DJ

Få et gratis tilbud på Lej en DJ i Gilleleje

Få et gratis tilbud

Konkurrencedygtige priser som alle kan være med på

Vi er meget fleksible og elsker at komme ud til både små, intime sammenkomster, de store og vilde fester og de arrangementer, der ikke helt kan kategoriseres. Hyre en DJ hos DJ4Eventz, og vi kan love dig for at vi vil spille op til dans – om der så skal danses til popmusik, salsa eller noget tredje

Vores Dj pris er inkl. alt – ingen ekstraomkostninger.

Prisen fastsættes ud fra arrangementets varighed, mulighederne for opsætning og nedpakning, specielle krav osv. Herunder har jeg lavet en række priseksempler for at give en ide om hvad det koster at leje en Dj til fest, og hvor dit arrangement ender rent prismæssigt.

Så̊ kontakt os så̊ hurtigt som muligt på:

 info@dj4eventz.dk eller  27285050

LEJ EN DJ I DIN BY

LEJ DJ4EVENTZ TIL FEST

Med mere end 10 års erfaring har Dj4eventz leveret Dj til privatfester, firmafester samt større og mindre events i hele Danmark.

Hire a DJ for,   80's party , reception , youth party ,  birthday , Christmas party cheese .

Contact us to find out about the possibilities of booking a DJ for any event you want to have. We provide guidance in relation to the event you are going to hold, so that you get the DJ that suits your upcoming party.