VIL DU HAVE ET TILBUD PÅ EN DJ?

Få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

MODTAG ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD
Få et gratis tilbud

Skal der danses natten lang til dit næste arrangement?

Udfyld formularen her, så sender vi en skarp pris på en DJ til når du skal holde fest.

Uanset om du skal holde en fest, reception eller noget helt tredje, er det vigtigt at musikken er den rigtige til lige præcis dit arrangement. Med erfaring fra mere end 1500 private jobs og firmafester ved vi hvad der skal til, for at få din fest i gang. 
VI GLÆDER OS TIL AT FEJRE NOGET MED DIG

Lej en DJ og sørg for at der er lækre beats til dit loungeområde eller spark ordentligt gang i dansegulvet med alle jeres favoritnumre.

DJ til 80'er eller 90'er fes
Lej en DJ

Hyre en Dj Til Din Næste Fest

Klar til at pifte din næste begivenhed op? Book en DJ og lad musikken skabe magien! Vores professionelle DJ-tjenester er skræddersyet til at levere den perfekte lyd til enhver lejlighed. Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en firmafest eller en anden begivenhed, tilbyder vi erfarne DJs, der kan tilpasse musikken til dine præferencer og skabe den rette stemning. Vores DJ'er er udstyret med topmoderne lyd- og lysudstyr, der sikrer en uforglemmelig fest. Book nu og få gang i dansegulvet til din næste begivenhed!

Søger du den perfekte måde at løfte stemningen til din næste begivenhed? Look ikke længere! Vores DJ-tjenester er skabt til at tilføre den rette dosis af musikalsk magi til enhver anledning. Vores erfarne og talentfulde DJs er dedikerede til at skabe den ideelle lydoplevelse, der passer præcis til din fest.

Med vores brede musikalske repertoire kan vores DJ'er tilpasse sig enhver smag eller stil. Vi fokuserer på at forstå dine præferencer og skabe et sæt, der passer perfekt til din begivenhed. Fra de seneste hits til tidløse klassikere - vi har det hele og er klar til at få dansegulvet til at gløde.

Vores DJs bringer ikke kun den bedste musik, men også førsteklasses lyd- og lysudstyr, der skaber den rette stemning og energi. Med vores professionelle DJ'er kan du forvente en smidig og professionel udførelse, der får alle til at danse og feste hele natten.

Book din DJ hos os, og lad os sammen skabe øjeblikke, der huskes længe. Uanset om det er en intim sammenkomst eller en stor fest, er vores DJs klar til at gøre din begivenhed til noget helt særligt. Så kontakt os i dag, og lad os sammen sætte gang i festen til din næste store begivenhed!

Vi er meget fleksible og elsker at komme ud til både små, intime sammenkomster, de store og vilde fester og de arrangementer, der ikke helt kan kategoriseres. Hyre en DJ hos DJ4Eventz, og vi kan love dig for at vi vil spille op til dans – om der så skal danses til popmusik, salsa eller noget tredje

Vores Dj pris er inkl. alt – ingen ekstraomkostninger.

Prisen fastsættes ud fra arrangementets varighed, mulighederne for opsætning og nedpakning, specielle krav osv. Herunder har jeg lavet en række priseksempler for at give en ide om hvad det koster at leje en Dj til fest, og hvor dit arrangement ender rent prismæssigt.

LEJ EN DJ I DIN BY

LEJ DJ4EVENTZ TIL FEST

Med mere end 10 års erfaring har Dj4eventz leveret Dj til privatfester, firmafester samt større og mindre events i hele Danmark.

Hire a DJ for,   80's party , reception , youth party ,  birthday , Christmas party cheese .

Contact us to find out about the possibilities of booking a DJ for any event you want to have. We provide guidance in relation to the event you are going to hold, so that you get the DJ that suits your upcoming party.